Meny

Kundlogin:

Glömt lösenord?

Välkommen!

Ett av Skandinaviens största kontorshotell.

+ Egen låsbar lokal + Konferensrum, fikaplatser

P100 M FRÅN MALMÖ CENTRALSTATION

kontorshotell malmö

 

Vill du hyra rum eller boka visning?

Telefon: 040-699 80 20

Fax: 040-699 80 21

Email: info@malmoslagthus.se

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

Service

Växelservice

Dina kunder möts alltid av en trevlig röst som svarar med Ditt företagets namn. Vi passar Din telefon när du inte kan nås och framför meddelande till Dig från Dina kunder på det sätt som passar Dig, antingen via e-mail, sms, fax eller telefon.

När du behöver jobba utanför kontoret kan vi vidarebefordra Dina samtal till varthelst Du önskar, Din mobil, hem eller t.ex. till huvudkontoret.

Posthantering

Vi tar hand om både Din inkommande och avgående post i alla former. Om du behöver skicka paket kan vi hjälpa till såväl inom stan som i hela världen. Vi ser till att på bästa och billigaste sätt få fram det du vill skicka.

Kuvert och annan paketering samt frankering kan du köpa av oss.

Konferensservice

I våra konferensrum sitter Du bekvämt oavsett om Ni är 5 eller 50 personer.

Alla våra konferensrum är utrustade med OH, whiteboard och blädderblock. Tv/video, diaprojektor samt dataprojektor finns att tillgå.

Vi fixar fika till Er när ni konfererar och till lunchen bokar vi gärna ett bord i Slagthusets utmärkta lunchrestaurang en trappa ner eller på någon annan restaurang om ni föredrar det. Transport till och från konferensen kan vi boka, liksom nattlogi för Era gäster.

Skrivbyrå

Det händer ibland att man önskar sig ett extra par händer och då finns vi där för Dig. Vi hjälper dig att skriva rent dina anteckningar, skriva ut dina fakturor och brev. Vi kan också översätta till och från ett antal språk såsom engelska, tyska, franska, danska, norska och finska.

Om du har utskick, kopieringsarbete etc, stora som små, tar vi gärna hand om dessa åt Dig så att Du kan lägga Din egen tid på Din kärnverksamhet. Hos oss kan Du även köpa det kontorsmaterial som Du behöver.

Bud

Om du behöver skicka något med bud kan detta lämnas i receptionen. Vi ombesörjer att paketet kommer fram ordentligt. Behöver Du hjälp med något att ha i paketet t.ex. blommor eller tårta så är det bara att säga till.

hitta hit kontorshotell

Malmös bästa läge

Slagthuset har utan tvekan ett unikt läge med sin närhet till allmänna kommunikationer. Vi har även gott om parkeringsplatser.

kontorslokaler malmö

Våra kontorsrum

Våra kontorsrum håller hög teknisk standard med utmärkt ventilation. Vi har både möblerade och omöblerade rum.

kontorshotellets service

Förstklassig service

Vi erbjuder växelservice, posthantering, konferensservice, skrivbyrå och bud. Bland mycket annat. Om du vill veta mer, hör av dig.

kontorshotell konferensrum

Vi kan konferenser

Alla våra konferensrum är utrustade med OH, whiteboard och blädderblock. Tv/video, diaprojektor samt dataprojektor finns att tillgå.

Slagthuset i Malmö AB

Postadress: Slagthuset, 211 20 Malmö

Telefon: 040-699 80 20

Fax: 040-699 80 21


Besöksadress: Carlsgatan 12A

Reg nr: 556468-2804

Bankgiro: 5105-5820

Postgiro: 79 18 10-5

Email: info@malmoslagthus.se

Kontakta oss

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.