Meny

Kundlogin:

Glömt lösenord?

Välkommen!

Ett av Skandinaviens största kontorshotell.

+ Egen låsbar lokal + Konferensrum, fikaplatser

P100 M FRÅN MALMÖ CENTRALSTATION

kontorshotell malmö

 

Vill du hyra rum eller boka visning?

Telefon: 040-699 80 20

Fax: 040-699 80 21

Email: info@malmoslagthus.se

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

Fördelar

Stor gemenskap

Många av våra hyresgäster har haft sitt kontor "ute på stan" och betalat hyra för outnyttjade kontorsytor, som t.ex konferensrum, pentry och allmänna sällskapsytor.

Hos oss delar man på kostnaden för dessa lokaler och vi ser till att de alltid är fräscha och fullt utrustade.

Även företagare som har haft sitt kontor i bostaden har funnit fördelarna med att ha en stor social gemenskap vid t.ex. fikaplatserna och inte minst av att ha ett miljöbyte. Att helt enkelt "gå till jobbet."

Vi ser till att även det lilla företaget kan nyttja servicen som det stora företaget, med reception, städning, bevakning och teknisk service mm till hands, utan någon större omkostnad.

Våra hyresgäster kan ägna sig åt sin produktiva verksamhet, så tar vi hand om hyresgästerna.

 

Centralt läge

Vi finns 25 meter från Centralstationen, nära Köpenhamnståg och Citytunneln samt all övrig kommunikation. Stora parkeringsytor finns i samma kvarter.

Slagthuset har ett gott rykte och de flesta skåningar är bekanta med vårt utbud. Det är också lätt för Dig att förklara var Du har Ditt kontor, vår adress är välbekant och lätt att hitta till.

Att vi är granne till ett av Malmö´s största hotell ger möjighet för dina kunder, besökare och kolleger från andra orter att förlänga sin vistelse i Malmö med någon natt.

 

Bra P-möjligheter

Här finns goda parkeringsmöjligheter.

Som hyresgäst hos oss har Du förtur till månadskort för parkeringsplatserna, antingen i garaget eller på någon av P-plattorna utomhus. Här finns även besöksparkering för dina gäster. Du kan välja på fast eller mobil plats i garaget.

 

hitta hit kontorshotell

Malmös bästa läge

Slagthuset har utan tvekan ett unikt läge med sin närhet till allmänna kommunikationer. Vi har även gott om parkeringsplatser.

kontorslokaler malmö

Våra kontorsrum

Våra kontorsrum håller hög teknisk standard med utmärkt ventilation. Vi har både möblerade och omöblerade rum.

kontorshotellets service

Förstklassig service

Vi erbjuder växelservice, posthantering, konferensservice, skrivbyrå och bud. Bland mycket annat. Om du vill veta mer, hör av dig.

kontorshotell konferensrum

Vi kan konferenser

Alla våra konferensrum är utrustade med OH, whiteboard och blädderblock. Tv/video, diaprojektor samt dataprojektor finns att tillgå.

Slagthuset i Malmö AB

Postadress: Slagthuset, 211 20 Malmö

Telefon: 040-699 80 20

Fax: 040-699 80 21


Besöksadress: Carlsgatan 12A

Reg nr: 556468-2804

Bankgiro: 5105-5820

Postgiro: 79 18 10-5

Email: info@malmoslagthus.se

Kontakta oss

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.